foradia elgrat

Alcoi destina 400.000 euros en 174 ajudes

En 2021, s'hauran destinat 2.200.000 euros per a donar suport a quasi un miler d'empreses

A través de quatre línies d’ajudes diferents Alcoi ha concedit 403.261,65 euros. Entre aquestes es troba Reactiva Alcoi, enfocada al sector turístic, per una banda, i per l’altra a xicotetes empreses de diferents sectors. Les altres dues línies de subvencions han estat per a beneficiar a microempreses de nova creació i per a donar suport al creixement i consolidació d’empreses joves a Alcoi.

Segons explica l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, “l’objectiu del nostre Govern és la ràpida recuperació econòmica i a la generació de riquesa en el nostre territori. Aquestes ajudes venen a complementar l’esforç que aquest Ajuntament ve duent a terme des que vam començar a patir les conseqüències d’aquesta crisi sanitària, econòmica i social, amb l’objectiu que cap sector es quede arrere i amb la vista posada en una recuperació que volem que siga tan ràpida com siga possible. També és important destacar que tenim un especial interés a atraure talent i ajudar als emprenedors, especialment als més joves, a desenvolupar i assentar el seu projecte a la nostra ciutat”.

En primer lloc, cal assenyalar que les noves ajudes ‘Reactiva Alcoi’ han aprofitat per a completar els programes Parèntesis I y II, del que es van beneficiar més de 750 xicotetes empreses i autònoms, així com els programes municipals per a reactivar el comerç o per a la creació i consolidació de noves empreses. Són dues línies que compten amb el fons concedit per la Diputació d’Alacant a través del Programa TEN 2021 per a reactivar l’economia i pal·liar els efectes de la crisi sanitària.

En la segona línia de ‘Reactiva Alcoi’ s’ha concedit un total de 87 ajudes per 212.933,74 euros que la Diputació d’Alacant ha assignat al municipi per subvencions nominatives a pimes, micropimes, xicotets empresaris autònoms i professionals de diferents activitats empresarials.

L’objectiu d’aquestes dues línies d’ajudes directes, és prestar un suport i ajudar a sostenir la situació d’alta de l’activitat. D’aquesta manera, a més de minimitzar l’impacte dels efectes econòmics provocat per la Covid-19, es persegueix reactivar l’economia local tan prompte com siga possible.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *