foradia camaraalcoi

Bocairent amplia els seus coneixements sobre la baixa edat mitjana

Es tracta d'un llibre escrit per Abel Soler i Josep A. Ferre Puerto

La Col·lecció d’Estudis Locals de Bocairent ja coneix més al voltant del seu municipi durant la baixa edat mitjana gràcies a un monogràfic. Es tracta del volum número 9 que edita l’Ajuntament i que ha estat a càrrec d’Abel Soler i Josep A. Ferre Puerto. La publicació serà presentada el 18 de desembre a les 20 hores en el teatre Avenida, on participaran els dos autors, a més del professor del Departament d’Història Medieval de la Universitat de València, Mateu Rodrigo Lizondo, i l’alcalde de la localitat, Xavi Molina.

Per a l’alcalde de la localitat, “és una bona notícia que la Col·lecció d’Estudis Locals continue creixent i que, a més, ho faça de la mà de dos historiadors que han tingut Bocairent com a centre destacat de les seues investigacions”. Igualment, Xavi Molina posa de manifest que aquesta línia de publicacions municipals segueix complint la funció amb què es va crear fa més d’una dècada, “el llibre d’Abel Soler i de Josep A. Ferre Puerto contribuirà a conéixer millor un dels moments claus del nostre passat col·lectiu i, per tant, a saber més sobre aspectes rellevants del nostre poble”.

L’activitat comptarà amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, que lliurarà el tercer Premi al Millor Treball de Final de Grau. La nova publicació porta per títol Draps de llana i retaules d’or. Bocairent en la baixa edat mitjana i ofereix una visió de conjunt dels segles XIV i XV.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *