foradia ivace

La plataforma Alcoi Glocal Culture Broadcast llança els primers continguts

A través de les plataformes Youtube, XCLOUD, i agcb.live, ja es poden escoltar els directes gravats del grup Joe Pask i del raper Golden Tricoma

Alcoi Glocal Culture Broadcast és una de les apostes de la regidoria de Cultura, encapçalada per Raül Llopis, per a donar visibilitat a tots els artistes musicals de la ciutat, o que tenen relació amb Alcoi. Aquesta iniciativa és molt semblant a la que ja es va dur a terme des de la mateixa regidoria amb els artistes plàstics i Industri.art, però ara, uns 40 cantants solistes i grups han volgut participar en aquest format que té com a objectiu donar visibilitat a les seues creacions.

Els diferents grups i cantants gravaran un directe a l’estudi de l’IVAM CADA Alcoi, i aquests vídeos i gravacions aniran pujant-se a diferents plataformes com Youtube, XCLOUD, i agcb.live. A més, també hi haurà entrevistes als participants, i a altres personalitats relacionades amb el món de la música.

Els encarregats d’estrenar l’AGCB han sigut el grup Joe Pask, i el cantant de rap Golden Tricoma, però ells no seran els únics, ja que el regidor, i Carlos Gomis, coordinador del projecte, han destacat que la idea ha tingut una gran acollida entre la gent del sector.

A més a més, han destacat que aquest és un projecte únic al país, ja que dins de l’administració pública, no hi ha cap exemple.

Llopis ha destacat la necessitat de dur a terme aquest tipus d’iniciatives, ja que el sector no està en un bon moment per culpa de la pandèmia, i que han sigut, i són moltes les actuacions que s’han hagut de suspendre o ajornar, i que aquesta és una oportunitat per a generat contingut, que no sols beneficia als músics, també a la resta de persones que treballen en aquesta indústria.

La iniciativa no tanca portes a poder portar a gent d’altres llocs a què participe, i tampoc està tancada a cap estil musical, tots són benvinguts, ja que un dels objectius és intentar ajudar a la gent que no té recursos per a poder produir-se o donar-se a conéixer.

Un dels punts que també comparteix amb el projecte d’Industri.art, és que els artistes participants podran assistir a jornades formatives que ajuden a les seues carreres musicals.

El contingut, que s’anirà publicant a poc a poc, compta amb una qualitat d’àudio i imatge immillorable, ja que s’ha comptat amb grans equips tècnics i professionals perquè aquest projecte siga atractiu per als músics, però també per al públic.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *