foradia subscriutegrat

Alcoi sent el Ban Reial i les cartes a la burreta omplin els carrers d’il·lusions

L'Ambaixador, Rubén Cervera, ha llegit el bàndol de Mercè Climent a tot el públic que ja es prepara per a l'arribada dels Reis Mags d'Orient

Com és tradició a Alcoi, en la vesprada del dia 4 de gener, els xiquets, xiquetes, però també els més majors, entreguen la seua carta amb els seus desitjos per als Reis Mags. Enguany ja s’ha pogut tornar a celebrar aquest acte, que durant l’any passat es va haver de suspendre a causa de la pandèmia.

Encara que les burretes i tot el seguici de l’Ambaixador han eixit als carrers, hi han hagut alguns canvis, com per exemple, que no s’ha comptat amb la participació de ‘El poble’, cantant les típiques nadaletes d’aquest dia.

Així i tot, Rubén Cervera, persona que ha tingut el privilegi d’interpretar a l’Ambaixador, ha llegit el bàndol, un text que enguany ha sigut escrit per Mercé Climent.

Un altre dels canvis d’aquest segon acte de la Trilogia Nadalenca ha sigut que hi ha hagut més burretes amb bústies per a poder entregar la carta de forma més segura.

Una cosa que la pandèmia no ha pogut canviar ha sigut la il·lusió de tot el públic assistent, i ara sols queda esperar un dia per a saber que ens portaran els Reis Mags i poder veure’ls una altra vegada.

Ací us deixem el bàndol escrit per Mercé Climent, i interpretat per Rubén Cervera.

A més a més, demà en el recorregut de la Cavalcada, en concret en la plaça Ramón y Cajal i la plaça Pintor Gisbert, ‘El Parterre’, hi haurà instal·lades dues càmeres on s’emetrà en directe imatges de la Cavalcada, d’aquesta manera un nombre més gran de persones podrà gaudir també de l’acte de l’Adoració.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *