foradia barnasants

S’inicien les obres al barri de Sant Pancraç

Amb aquesta actuació es farà manteniment de voreres i calçades i es milloraran els serveis del barri

Durant la jornada del dimecres 26 de gener s’estan començant les obres de manteniment de les voreres i calçades, així com la millora dels serveis del barri de Sant Pancraç. El cost de les obres és de 133.100 euros. Concretament en aquest projecte es renovarà el paviment de les calçades i es repararà les voreres del carrer i del carreró de Sant Pancraç, el carrer Doña Amàlia i les interseccions de El Cami i el carrer dels Maulets i un tram del carrer Doctor Guerau, en el tram entre Doña Amàlia i Maulets. A més, es farà la reparació d’un tram de clavegueram amb problemes d’obstrucció i es millorarà la xarxa d’enllumenat públic del carrer i carreró de Sant Pancraç.

Paral·lelament a aquestes obres, també van a iniciar-se altres treballs complementaris, com la instal·lació d’il·luminació led que substituirà les actuals i la instal·lació d’un nou semàfor a la demanda en la Beniata. En aquesta zona de la ciutat s’invertiran al voltant d’uns 200.000 euros.

S’espera que aquestes millores estiguen finalitzades en 3 meses, i la garantia serà d’un any des de la data de recepció de les obres, és a dir, totes les despeses que s’ocasionen per la conservació de les obres durant el període de garantia, les haurà de finançar el contractista, sense tenir dret a cap indemnització per aquest concepte.

Jordi Martínez, vicealcalde d’Alcoi, ha indicat que aquestes actuacions “han sigut reivindicades des de fa molt temps pel veïnat. Es tracta d’un barri en el qual no s’ha fet cap intervenció de manteniment des de fa molts anys. Considerem que les seues reivindicacions són molt justes. Una vegada es culmine aquesta primera intervenció el Govern Municipal té previst escometre altres actuacions en aquest barri entre les quals destaca la solució a problemes de trànsit que existeix en determinats carrers”.

Durant la primera fase de l’obra, que durarà aproximadament fins al 4 de febrer es tallarà un xicotet tram al trànsit, concretament el carreró de Sant Pancraç.

Però aquestes no són les úniques obres que van a dur-se a terme a Alcoi, també va a realitzar-se treballs de millora al carrer Sant Joan de Ribera. En aquest cas es construirà una nova vorera des del número 84 al 96.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *