foradia mediambient

Les biblioteques d’Oliva ja tenen ‘La Maleta Lila’

Són col·leccions de llibres que treballen temes com la igualtat, la sostenibilitat social i la lluita contra la violència de gènere

Des del Departament de Cultura, Música, i Biblioteques, que encapçala Julio Llorca, s’ha preparat el projecte ‘La Maleta Lila’, que aposta per tindre col·leccions a les biblioteques municipals de llibres sobre igualtat, la sostenibilitat social i la lluita contra la violència de gènere.

Aquest projecte ja s’ha implantat en altres municipis com Altea o Gata de Gorgos, i el seu principal objectiu és la lluita pels valors i la igualtat. La maleta continuarà viatjant per altres biblioteques públiques valencianes que sol·liciten tindre-la a les seues instal·lacions durant dos mesos.

“La maleta ja fa dos anys que recorre les biblioteques valencianes, i ara toca a les biblioteques d’Oliva donar aquest servei. Un projecte de lluita per la igualtat, que s’acosta als lectors de totes les biblioteques, llibres especialment escollits per visibilitzar les dones i donar-los eines per construir una societat menys masclista i més igualitària”, ha assegurat el regidor.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *