foradia subscriutegrat

El Centre Cultural Ovidi Montllor inaugura l’exposició sobre l’obra de Josep Carner

El Centre també gaudirà de la Conferència "Fisi-Mola" a càrrec del professor Antonio Serrano

El Centre Cultural Ovidi Montllor ha inaugurat l’exposició “Dir molt en un mig seria mon afany”, que va ser presentada el 22 de febrer i que està disponible en la Sala Polivalent del centre fins al 17 de març. L’exposició busca repassar les etapes vitals i literàries del poeta i autor de teatre Josep Carner. La programació ha sigut ideada pel comissari de l’Any Carner, Jaume Coll, i dissenyada per Enric Lluch. La proposta està produïda per la Institució de les Lletres Catalanes, i compta amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

L’exposició està disponible de dilluns a divendres en horari de vesprada, des de les 18 hores fins a les 22 hores.

A més, el Centre Cultural Ovidi Montllor també ha informat que el proper dijous 3 de març tindrà lloc la Conferència Taller “Fisi-Mola” impartida pel professor de Física Antonio Serrano. L’acte es produirà al Centre Cultural Ovidi Montllor a les 19:30 hores on el professor busca que tots els participants reflexionen, participen i interactuen amb les seues demostracions de física.

Antonio Serrano compta amb una llarga trajectòria en la docència i ha participat en nombrosos certàmens científics internacionals, en els que destaca les 19 vegades que s’ha presentat al “Ciencia en Acción” i ha estat finalista 4 vegades als certàmens europeus de Noordwijk, Berlín, Ginebra i Grenoble.

Tots aquells que estiguen interessats a participar deuen escriure un correu a la direcció alcoi@acpv.cat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *