foradia pressupostparticipatiualcoi

La vacuna COVID provocarà zombies (2a part)

Mirada al món per Ester Jordà

No soc partidària de fer segons parts de cap article però davant l’allau de persones que s’han posat en contacte amb mi facilitant-me tot tipus d’informació em sent obligada a dedicar unes línies. No sols he parlat amb gent que no ha volgut vacunar-se, també amb gent que ho ha tingut que fer obligada pels seus fills o familiars, o per la pressió social de no poder ni anar al gimnàs enfrontant-se a una retallada en els drets de la ciutadania sense precedents democràtics. 

Si al primer article comentava l’estudi que mostrava que l’ARN de les vacunes de Pfizer o Moderna era capaç de modificar el nostre ADN i que les vacunes dels xiquets NO són com les de les adults sinó que tenen un medicament afegit ara anem a parlar d’allò que la pròpia Pfizer sabia de la seua vacuna. La FDA americana o la AEM europea van demanar informació a Pfizer abans de classificar-la en fase 4 (atents amb açò, les vacunes no estan encara en la fase definitiva) però es van conformar amb la informació que la farmacèutica es va donar. Però al Japó (amb escàndols des de fa anys per experimentar amb els seus ciutadans amb vacunes) la legislació actual és molt més estricta i per això va sol·licitar més informació abans d’autoritzar-la. 

Pfizer va enviar un informe de manera privada però que es va filtrar. Aquest procés va poder costar-li el cap al primer ministre Shinzō Abe, i fins i tot al seu Ministre de Sanitat, i la tensió va derivar en una remodelació del govern. I què diu l’estudi? Bàsicament que es produeix una coagulació de la sang poc després de la vacunació, la qual cosa pot provocar atacs cardíacs, vessaments cerebrals i trombosi venosa (ja està documentat-se un alarmant augment de morts per miocarditis). També que es produeixen greus danys a la fertilitat femenina (moltes dones estan preocupades pels seus desajustaments en la menstruació després de vacunar-se), un mal greu als lactants i una toxicitat acumulativa després de múltiples injeccions. El propi estudi de Pfizer va mostrar quatre vegades més morts per aturada cardíaca de l’esperat en el grup que va rebre el medicament!!! Ací us deixe l’enllaç al document que ho explica i al seu torn enllaça a la documentació original (alguna en japonés, que es va filtrar de Pfizer) https://drive.google.com/file/d/17nvyftt8ghVq-WuC2tfAhD5CJAs0sm4v/view

Finalitze esta última columna dedicada a la COVID amb el manifest Global Covid Summit que ha aglutinat a 17.000 metges de tot el món i que postula principalment: “1. Els xiquets sans no han d’estar subjectes a la vacunació forçada: enfronten un risc insignificant de COVID, però enfronten un risc potencial permanent i irreversible per a la seua salut si es vacunen, inclòs mal cardíac, cerebral, reproductiu i del sistema immunològic. 2. La negació de la immunitat natural ha prolongat la pandèmia i ha restringit innecessàriament la vida de les persones recuperades de COVID. Les mascaretes, els confinaments i altres restriccions han causat un gran mal, especialment als xiquets, i han retardat la transició del virus a un estat endèmic. 3. Les agències i institucions de salut han de deixar d’interferir en la relació metge-pacient. Els formuladors de polítiques són directament responsables de centenars de milers de morts, com a resultat de la interferència institucional i el bloqueig de tractaments que han demostrat curar a una taxa pròxima al 100% quan s’administren primerencs.” Està agrupació de metges també denuncia han hagut de resistir els incentius financers, les amenaces, la censura sense precedents i els atacs a la seua reputació personal per a seguir compromesos en primer lloc amb la salut i el benestar dels seus pacients i ser fidels al jurament hipocràtic. Podeu llegir-ho a https://doctorsandscientistsdeclaration.org/ I ací teniu també els més de 100 estudis que recolzen allò que afirmen: https://doctorsandscientistsdeclaration.org/home/supporting-evidence/

Recordeu que les vacunes són valuoses però hem de ser conscients de tota la informació que les envolten. Busqueu informació, contrasteu i decidiu. Ni jo tinc la raó ni tampoc els medis de comunicació que soles ens donen una única versió.

Font: Ester Jordà./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *