foradia subscriutegrat

L’Aula de Teatre de la UA porta a Alcoi ‘Cor i terra’

L'obra es representarà al Teatre Calderón el dia 28 d'abril a les 20h. Les entrades seran gratuïtes

L’Aula de Teatre de la UA portarà al Teatre Calderón d’Alcoi la seua obra ‘Cor i terra’, el dia 28 d’abril a les 20h.

Aquesta és una obra d’investigació i de creació col·lectiva que han creat des de l’Aula, i que parla sobre l’ecologia i el medi ambient. A més, busca reconnectar emocionalment l’ésser humà amb l’entorn natural.

Segons el director de ‘Cor i Terra’, Iván Jiménez: “Amb aquest marc excepcional que tenim de pandèmia, últimament està de moda l’eslògan ‘Cuidem-nos, cuida’t tu, i cuida de la resta’. El nostre espectacle no parla de salvar el planeta, parla de salvar-nos a nosaltres, a la humanitat. Estem decidint de manera individual i col·lectiva continuar aquesta deriva consumista que ens provoca infelicitat i a més, destrueix el nostre entorn. Potser l’espècie humana pot sobreviure, però, quin món tindrem d’ací a cinquanta anys? No podrem tornar arrere. El moment de començar el canvi és ara i hem d’entendre-ho a escala emocional. Necessitem tornar a fer fèrtils les nostres terres. Necessitem fer créixer arrels emocionals amb el nostre entorn. Si sentim la terra com a nostra, la podrem cuidar sabent què cuidem. Un altre món és possible, però necessita la col·laboració de tots tant en el pla social com en l’individual”.

L’obra ha estat nominada i premiada al VI Festival Nacional de Teatre Universitari, que se va celebrar el 19 de desembre de 2021. Entre les nominacions va estar la de Millor espai escènic, Millor espai sonor, Millor producció audiovisual, Millor actor principal, Millor text original, Millor direcció i Millor obra; i en la categoria que va guanyar va ser Millor actor principal, per a Emilio Rosillo, pel seu personatge Valle.

Les entrades podran adquirir-se de forma gratuïta a Ticketalcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *