foradia subscriutegrat

El Correfocs és el fil conductor del cartell de la XXVIII edició de la Fira de Sant Isidre

L'Ajuntament de Castalla ha presentat la web de la fira i el programa d'activitats per a aquesta fira que se celebrarà des del dia 13 al 15 de maig

La Fira de Sant Isidre de Castalla ha presentat el cartell oficial de la XXVIII edició d’aquest esdeveniment. Enguany el cartell s’ha inspirat en una de les activitats més cridaneres de la seua programació, el Correfocs. A més, des del consistori castellut també s’ha presentat la web de la fira, que manté la direcció feriasanisidrocastalla.com, però té una imatge totalment renovada. Dins de la web pot consultar-se tota la informació sobre els actes que se celebraran des del dia 13 al 15 de maig.

Antonio Bernabeu, alcalde de Castalla, ha assegurat que: “amb la presentació del castell posem el focus en una de les imatges més reconegudes de la Fira de Sant Isidre, la del Correfocs. Aquest és l’element protagonista que identificarà a la fira i a la nostra ciutat en l’imaginari de totes les persones que tinguen intenció de visitar-nos en el mes de maig, en el que deixem enrere dos anys en blanc per culpa de la pandèmia”. A més, l’alcalde ha afirmat que: “esperem que agrade a veïns i visitants, tant com a l’equip de govern, ja que pensem que reflecteix molt bé l’esperit festiu i la proposta integradora de totes les nostres celebracions de la Fira de Sant Isidre”.

Bernabeu també ha volgut ressaltar el treball que s’ha fet des de l’Ajuntament que “ha posat tots els recursos possibles per a tractar que aquesta edició de la Fira de Sant Isidre siga un èxit, però també que la convocatòria es desenvolupe amb totes les garanties i precaucions, ja que l’amenaça per covid no ha acabat, però la nostra ciutat vol i necessita tornar gradualment a la normalitat”.

Com ja s’ha dit anteriorment, el Correfocs és el tema principal del cartell, un recurs que encara no s’havia destacat en anteriors cartells, i també es poden veure altres elements com els vehicles dels expositors, animals, música, les atraccions, i la participació del comerç i l’hostaleria. A més, sobre aquestes figures es pot veure la figura del castell, màxim exponent del patrimoni cultural i història de la localitat. Els colors del cartell evoquen els aromes de la Fira de Sant Isidre i les mercaderies medievals.

Javier Montava, director de la Fira, ha assenyalat que “el treball que hem dut a terme per a renovar a tots els nivells la Fira de Sant Isidre va dirigit a donar un salt de qualitat i convertir el cap de Setmana de Sant Isidre en un referent firal de la comarca, però també de la província”.

Els organitzadors també han defensat la gran aposta que s’ha fer per a promoure l’arribada de noves empreses amb cost zero per a instal·lar els seus stands, entre altres mesures adoptades per l’equip de govern per a impulsar el certamen, donat que els terminis per a sol·licitar espais expositius estan oberts fins al pròxim dia 15 d’abril. “Hem d’entendre i valorar aquesta aposta renovadora de la imatge de la fira en el context actual, en el qual portem dos anys sense poder celebrar cap festivitat a causa de la pandèmia que ens ha assolat en tots els àmbits, ja siga econòmic, social, cultural, i que ha transformat moltes dels nostres costums i tradicions”, ha conclòs Montava.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *