foradia ivace

Alcoi acull la VI edició de Trobada d’Investigadors i Investigadores en Càncer

Durant els dies 20 i 21 d'abril es duran a terme diferents actes i conferències. Aquest esdeveniment científic està organitzat pel Trail Solidari Ciutat d'Alcoi

En els dies 20 i 21 d’abril se celebrarà la VI edició de la Trobada d’Investigadors i Investigadores en Càncer ‘Ciutat d’Alcoi’ organitzada pel Trail Solidari Ciutat d’Alcoi.

Durant la presentació de l’esdeveniment es projectarà un vídeo resum de l’edició del 2021 del Trail Solidari, i seguidament, es duran a terme diferents conferències. La primera d’elles serà la de Projectes d’Excel·lència Comunitat Valenciana, que estarà moderat per Patricia Fernández Saiz, de la Fundació FISABIO.

Seguidament, es farà un Elevator Pitch, i després es parlarà del Nou escenari de la ciència, i de les modificacions legislatives.

Ja a la vesprada es parlarà de projectes cooperatius en càncer. Aquesta xarrada estarà moderada per José Antonio López Guerrero, de l’Institut Valenciana d’Oncologia (IVO).

L’últim que es farà a la jornada del 20 d’abril serà les presentacions orals en secció Investigació Translacional, i finalment per a acabar el dia, es farà un sopar.

Per al segon dia, tot començarà a les 9h amb la intervenció de Paco Fuster Moncho, del Club d’Esports de Muntanya +QUEUNTRAIL, Trail Solidari Ciutat d’Alcoi. Durant tot aquest dia continuaran les xarrades i presentacions, i a les 14 es durà a terme les conclusions i la cloenda d’aquesta Trobada, de la mà de José Antonio López Guerrero, director de la VI Trobada d’Investigadors i Investigadores en Càncer Ciutat d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *