foradia elgrat

Alcoi explicarà l’Agenda Urbana amb dos sessions informatives en línia

Aquestes jornades se celebraran el dia 16 de maig de vesprada i el dia 18 de matí. Les reunions seran el precedent a la posada en Marxa del procés participatiu per a definir accions a implementar dins dels 10 eixos d'aquesta estratègia que té com a objectiu un desenvolupament sostenible de la ciutat

L’Ajuntament d’Alcoi va a organitzar per als dies 16 i 18 de maig, de vesprada i matí respectivament, unes sessions informatives obertes a la ciutadania, de manera telemàtica, per a contar l’Agenda Urbana de la ciutat. Durant la sessió es facilitarà informació prèvia a la posada en marxa del procés de participació previst, que inclou una part de sensibilització sobre els 10 eixos estratègics del document.

Alcoi és una de les ciutats que han sigut triades com a pilot al nostre país per a l’elaboració de l’Agenda Urbana 2030, i és una adaptació a l’àmbit local de l’Agenda Urbana Espanyola. Aquest projecte té com a finalitat aconseguir un desenvolupament sostenible en l’àmbit urbà des de tres perspectives: la social, l’econòmica i la mediambiental.

Les sessions informatives telemàtiques es duran a terme en horari de matí i vesprada amb la finalitat de facilitat l’assistència. El dilluns 16 de maig la sessió tindrà lloc a les 18 hores i per a poder accedir és a través d’aquest enllaç; i el dimecres dia 18, la sessió tindrà lloc a les 12h i l’enllaç serà aquest.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *