foradia subscriutegrat

El projecte de la rotonda d’accés nord ix a exposició pública

El termini per a consultar la documentació i presentar al·legacions o observacions serà de 30 dies hàbils

Des de la Direcció General de Carreteres han publicat al Butlletí Oficial de l’Estat, del divendres 20 de maig, que el ‘Projecte de construcció d’una glorieta al km 797,250 de la carretera N-340, reordenació d’accessos i tractament de travessia T.M d’Alcoi’ ha eixit a exposició pública. Aquest és el pas anterior a la licitació de les obres, que s’espera que es duguen a terme en el menor temps possible, quan finalitze el procés d’exposició.

El projecte va aprovar-se al mes d’abril, i ara, l’exposició pública es durà a terme durant 30 dies hàbils des de la publicació d’aquest anunci. En aquesta fase es podrà consultar la documentació que estarà disponible, en dies i hores d’oficina, en la Demarcació de Carreteres de l’Estat de la Comunitat Valenciana, en la Unitat de Carreteres d’Alacant, i als ajuntaments d’Alcoi i Cocentaina. A més, es pot consultar a la web del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. En aquests 30 dies es podran presentar al·legacions i observacions sobre el projecte.

S’estima que el pressupost de les obres siga de 906.101 euros, amb els quals es construirà una glorieta tancada. A més, es dotarà a tot l’entorn de voreres amb un ample mínim d’1,80 metres, i s’inclourà un carril bici de 2 metres d’ample al llarg del contorn de la glorieta.

El Ministeri serà el que assumisca el cost d’aquesta nova rotonda, com a compensació de la cessió de la Nacional 340, i estarà dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, en el capítol d’Actuacions de millora en entorns urbans en la Xarxa de Carreteres de l’Estat.

Toni Francés, alcalde d’Alcoi, ha destacat que: “és una satisfacció comprovar com es materialitza un projecte tan demandat i important per a la nostra ciutat i que evidencia el compromís del Govern Central, en fer-se càrrec de sufragar el milió d’euros que costarà aproximadament aquesta nova rotonda”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *