foradia mediambient

El Fòrum per la Memòria Històrica convoca una marxa reivindicativa a la Serreta

L'associació de Cocentaina ha preparat una protesta per a salvar l'observatori antiaeri com a lloc de record el dia 11 de juny

El Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica (Alcoià-Comtat) a Cocentaina ha convocat una excursió reivindicativa a la Serreta per al pròxim 11 de juny. L’objectiu de la marxa és salvar l’observatori antiaeri situat en la mateixa Serreta, ja que està en perill d’extinció. Des de l’associació recorden que “aquest vestigi de la guerra civil és necessari recuperar-lo i donar-li una solució abans que siga massa tard”.

L’excursió tindrà lloc a les 8 del matí, però el Fòrum recorda que és convenient quedar abans per a organitzar els cotxes. La gent que vaja des d’Alcoi es reunirà a la plaça Al-Azraq, a Cocentaina al pàrquing del Centre Cultural el Teular i a Muro a l’estació de la Via Verda. A les 8 hores començarà la marxa a la carretera d’Alcoi-Benilloba, on ja es comunicarà el punt exacte.

“La ruta serà una pujada suau, amb una marxa tranquil·la i que tindrà una duració d’una hora”, comenten des del Fòrum. Una vegada s’aplegue a l’observatori es realitzarà la lectura d’un manifest. A més, també es durà a terme un esmorzar de cabasset. Una vegada finalitzat està prevista una visita per les restes del Poblat Iber de la Serreta.

Per a una organització major, el Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica a Cocentaina recorda que és millor confirmar l’assistència a través del correu memoriahistoricacocentaina@gmail.com.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *