foradia becasivace

Més de 600 estudiants participen en l’Olimpíada Escolar

L'alumnat de sisé de primària de tots els centres educatius han sigut els que han participat en aquesta activitat organitzada per la regidoria d'Esports

Durant el matí del dimarts 7 de juny s’ha celebrat la tercera edició de l’Olimpíada Escolar ‘EPI’ (Escola Poliesportiva d’Iniciació), una activitat que ha estat organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi, en la qual ha participat tot l’alumnat que està cursant sisé de primària, és a dir, uns 600 alumnes de tots els centres educatius d’Alcoi.

En aquesta jornada s’han practicat esports com unihoquei, atletisme, colpbol, korfball, golbol, judo, gimnàstica artística i orientació.

Alberto Belda, regidor d’Esports ha explicat que: “Les Olimpíades Escolars suposen una cloenda de l’Escola Poliesportiva d’Iniciació, de l’alumnat que finalitza l’educació primària. En aquesta jornada participen en proves de tots aquests esports que han practicat al llarg d’aquest cicle educatiu. Volem destacar que és una jornada de participació i convivència”.

Aquesta iniciativa es va començar l’any 2014, quan les activitats esportives contemplades pel programa van deixar de banda el caràcter extraescolar per incloure’s dins de l’horari lectiu. Amb aquest canvi, l’alumnat de primària ha pres el seu primer contacte amb disciplines com les que s’han dut a terme durant l’Olimpíada.

Font: Redacció./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *