foradia ivace

Muro celebra una nova edició de ‘Sol a Sol Esportiu Muro’ amb èxit de participació

En aquest esdeveniment esportiu s'han disputat competicions de diverses modalitats, amb unes condicions meteorològiques complicades davant les altes temperatures

El Poliesportiu Municipal de Muro ha acollit l’edició XXXX del ‘Sol a Sol Esportiu’. En aquesta edició d’aquest esdeveniment s’ha comptat amb un elevat nombre de participants i aficionats. Les competidores i competidors de les modalitats inscrites han hagut de participar amb unes condicions climatològiques complicades, cosa que no ha impedit que mostraren les seues habilitats en els diferents esports.

Entre les disciplines que s’han jugat en aquest ‘Sol a Sol Esportiu’ van estar l’hoquei, patinatge artístic, pesca, tenis, pàdel, pilota valenciana, futbol 7, gimnàstica rítmica i artística, frontó, bàsquet, handbol, i futbol sala. Totes elles han comptat amb molt de públic que ha donat suport a l’esforç d’aquests esportistes.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Muro, ha volgut agrair la participació en aquest esdeveniment, i el comportament dels assistents i participants, així com la seua esportivitat. Kike Pascual, regidor d’aquesta àrea, ha comentat que: “esperem comptar amb elles i ells per a futurs esdeveniment i els emplacem perquè entre totes i tots mantinguem viva la flama de l’esport”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *