foradia becasivace

Més premis a la campanya ‘Rasca i guanya’ de Bocairent

En aquesta tercera edició, que començarà el dissabte 25 de juny, se sortejaran 2.040 euros i 668 detalls

A partir del dia 25 de juny i fins al 23 de juliol comprar en establiments de l’Agrupació de Comerciants i Serveis de Bocairent pot tindre premi, i és que des de la Regidoria de Dinamització Comercial, juntament amb l’Agrupació, s’ha preparat la tercera edició de la campanya ‘Rasca i guanya’, que a més, compta amb el patrocini de la Generalitat, i la col·laboració de l’IES Bocairent, ja que l’alumnat de secundària ha sigut l’encarregat de crear el vídeo promocional.

En aquesta edició hi haurà un total de 2.040 euros en premi que es distribuiran en tiquets de 5, 10 o 20 euros, per a bescanviar en comerços o serveis associats. Aquesta quantitat s’ha augmentat respecte a edicions anteriors. A més, com a novetat, juntament amb els bons de compra, està la possibilitat d’emportar-se un dels 668 detalls amb la imatge corporativa de l’entitat que agrupa el comerç local, com 34 carrets per a la compra, 600 moneders, o 34 tovalloles de platja, aquestes últimes acompanyades d’entrades gratuïtes a la piscina municipal.

El president de l’Agrupació de Comerciants i Serveis de Bocairent, Vicente Vañó, ha comentat que: “aquesta campanya ha vingut per a quedar-se i, per això, l’hem tornat a preparar amb molta il·lusió i tenint com a referència la gran resposta de la clientela en les dos edicions anteriors”. A més, el president ha destacat l’esforç que s’ha fet per a fer créixer la iniciativa: “Per a arribar amb més força al màxim de gent, hem introduït prop de 700 premis directes i hem augmentat la quantitat econòmica en bons per a gastar en productes i serveis”.

Begoña Perigüell, regidora de Dinamització Comercial, també ha valorat que “la campanya d’estiu va començar com una mesura extraordinària per la pandèmia l’any 2020, però tant ACiS com l’Ajuntament hem optat per consolidar-la i donar-li continuïtat”. A més, la regidora ha convidat al veïnat i a la clientela dels pobles del voltant per a comprar a Bocairent, reforçar el comerç de proximitat i beneficiar-se dels premis que hi ha, que s’ha incrementat respecte del 2021.

Font: Redacció./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *