foradia mediambient

Els millors estudiants de Batxillerat d’Alcoi, Cocentaina i Muro reben el Premi IB

El lliurament de premis d'aquesta primera edició dels Premis IB a l'Excel·lència Acadèmica, va celebrar-se en la vesprada del 30 de juny a l'IVAM CADA Alcoi, i en total es van premiar a 21 estudiants

Durant la vesprada del dijous 30 de juny, s’ha celebrat la cerimònia de lliurament de premis de la I Edició dels Premis IB a l’Excel·lència Acadèmica a l’IVAM CADA Alcoi. En total van ser 21 els i les alumnes guardonats d’Alcoi, Cocentaina i Muro d’Alcoi.

Aquest esdeveniment va estar presentat per Marina C Aresté i Iñaki Berenguer, i es va comptar amb la presència de l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, i el de Muro, Juan Manuel Sanchis. Famílies dels premiats, amics, professors i directors dels centres educatius també van voler acompanyar als guardonats.

Amb aquests premis s’ha volgut reconéixer l’esforç i l’esperit de superació dels estudiants de batxillerat, a més de celebrar els bons resultats acadèmics, i motivar perquè continuen en eixa línia i creixent en els pròxims anys.

Com va comentar Iñaki Berenguer: “Buscar l’excel·lència és una actitud. No sols és tindre talent o ser intel·ligent. També fa falta capacitat de treball i constància per a brillar”.

El reconeixement a més, té un vessant solidari, i és que, cadascun dels 21 premiats, donarà la meitat del seu premi a una associació sense ànim de lucre de la seua elecció. Tots ells ja han fet la seua tria i han explicat perquè d’aquesta elecció, inclús alguns d’ells han donat el 100% del premi.

De Muro d’Alcoi, de l’IES Serra de Mariola, els premiats han sigut: Laia Perez Fullana, Pablo Mateos López, i Nora Pascual Coloma. De l’IES Arques de Cocentaina, els premis han recaigut en: Beatriz Llorens Torró, Mariola Raigal Carbonell, i Marina Bravo Galiana. En Alcoi, de l’IES Cotes Baixes, s’ha premiat a Gerard Gandía Mullor, Mireia Arroyo Galbis, i a Leire Villegas Sánchez. De l’IES Pare Vitòria, el premi l’han rebut Emma Blanes Ferri, Nuria Vizaino Hilario, i Pau Domínguez Gandia. Andrei Matias Raya Bocharnikov, Emilio Barea Sanchis, Esteban Ponsoda López, i Carmen Trenzano Flores, han sigut els alumnes de l’IES Andreu Sempere que han rebut aquest guardó. De Sant Roc el premi ha recaigut en Esther López Vercet, i en Álvaro Mompó Gisbert, i finalment La Salle, ha tingut tres premiats: Nicolás Camacho Albiñana, Marta Sanz Nicolau, i Aitana Abad Soriano.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *