foradia subscriutegrat

Les antigues treballadores de la Fàbrica Ferrándiz tornen a reunir-se després de 36 anys

Concretament, ha sigut un grup de 40 treballadores de la secció de confecció que han volgut retrobar-se per a recordar el temps que van estar juntes fent faena

En l’any 1986 la Fàbrica Ferrándiz, a l’edifici on està actualment la universitat, va tancar les seues portes. Aquesta empresa comptava amb moltíssims treballadors de diferents seccions, com filatura, punt, o confecció, i concretament, les companyes d’aquesta última han decidit tornar a veure’s després de 36 anys.

Moltes d’elles no s’havien vist des d’eixe moment, i van decidir posar-se en contacte a través de whatsapp o xarxes socials per a organitzar un dinar molt emotiu. Encara que moltes ja no estan, o viuen fora, a aquesta cita han acudit 40 dones treballadores que van coincidir en aquests anys a la fàbrica. Moltes de les que no han pogut anar, han demanat per favor tornar a repetir aquesta trobada, i aquest grup de treballadores ha decidit que el dinar es repetirà una vegada a l’any.

I és que, encara que feien molta feina, aquests anys a la fàbrica va unir molt a la gent, i inclús comenten, que moltes d’elles van acabant forjant una important amistat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *