foradia ivace

Multitudinària participació a l’Egyptian Race de Muro

Per quarta vegada la regidora d'Esports de Muro ha organitzat aquesta cursa d'obstacles en la qual hi ha hagut èxit tant de participants com de públic

Muro d’Alcoi ha tornat a ser l’epicentre de les curses d’obstacles al País Valencià, ja que per quarta vegada la Regidoria d’Esports de la localitat ha organitzat l’Egyptian Race ‘Night Edition’, que ha comptat amb gran participació, tant de competidors com de públic assistent.

Aquesta edició de 2022 tenia la peculiaritat i l’incentiu de ser una prova nocturna, una cosa que ha fet que molts corredors de tota Espanya s’hagen animat a participar en aquesta divertida, però també dura i sacrificada prova.

En total han sigut uns 300 participants els inscrits que han hagut de superar 38 obstacles minuciosament col·locats per l’organització durant 8 km aproximadament.

En la categoria elit masculina el guanyador ha sigut el corredor local Allas Douware, del Club ‘Les Llebres’, que ha superat la cursa en un temps de 37:13, superant tots els pronòstics. Pel que fa a la representació femenina, que va ser molt nombrosa, el triomf va ser per a Yessica Velasco, del club ‘Umbroken Proteam’, amb un temps de 50:34. Altres corredors murers com Ricardo Santamaria i Victor Pascual, van aconseguir el lloc número set i onze en la classificació general masculina elit.

Kike Pascual, regidor d’Esports ha comentat que: “Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Muro, volem destacar l’immillorable ambient que s’ha aconseguit en la disputa d’aquesta prova, amb un públic nombrós i entregat als participants, els quals en tot moment han pogut sentir l’alé i el recolzament necessari per a concloure amb èxit aquest desafiament. A més, voldria felicitar públicament a tots els corredors i corredores per l’encomiable esforç que han realitzat i desitjar-los que s’hagen emportat un molt bon record de l’Egyptian Race de Muro”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *