foradia subscriutegrat

El Rodafam arriba al seu equador sent tot un èxit

Aquest Festival dedicat al circ s'està celebrant a la localitat de Bellreguard des del dia 23 de juny i finalitzarà el dia 28 d'agost, concretament als caps de setmana

L’Ajuntament de Bellreguard està portant a terme una nova edició del Festival Rodafam. Enguany s’ha fet una programació amb huit espectacles que ompliran les platges de la localitat d’espectacles de circ. Aquestes actuacions s’estan celebren des del dia 23 de juny fins al 28 d’agost, i ara mateix ja estem en l’equador d’aquesta edició del Rodafam. Fins ara, les actuacions que s’han pogut gaudir han sigut tot un èxit, ja que han comptat amb gran quantitat de públic.

El dia 31 de juliol serà la pròxima funció, de la mà de la companyia Alodeyá, amb ‘Aware’. Seguidament, agost s’obrià amb l’espectacle ‘Oyun’, de la companyia Federico Menini.

Una setmana després, el dia 14, la companyia Arritmados Circo, mostrarà la seua obra ‘Reparte Amor’. El dia 21, Project Discard, farà l’espectacle ‘Transicions’; i finalment, per a tancar aquesta edició del Rodafam, el dia 28 d’agost la companyia Edu Manazas oferirà ‘Fuera de Stock’.

Un dels objectius d’aquest festival, a més de portar la cultura a peu de carrer és “fer partícips als veïns de Bellreguard i de les poblacions limítrofs”, perquè molta gent puga gaudir d’aquests espectacles.

A més de les actuacions, també s’estan oferint accions paral·leles, com les activitats de la mà de Sargantana Circ, i Spinish Circo; un curs de clown impartit per María Colomer i Jimenna Cavalletti; un taller de circ oferit per Patricia Pardo; col·loquis després dels espectacles amb les companyies; i es donarà un Premi del Jurat, que estarà format per veïns de les diferents platges que puguen veure tots els espectacles, que elegiran el premi al millor espectacle Rodafam, i el millor número Rodafam Circ.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *