foradia camaraalcoi

17 propostes per a continuar l’estiu a Bocairent

L'ajuntament de la localitat organitza la segona part d'Estiu Jove o 'Refresca't amb la cultura'

Bocairent continua l’agost amb una àmplia oferta d’activitats municipals per a mantindre viu l’estiu. En total, l’Ajuntament té preparades 17 activitats que se sumaran a l’agenda d’actes, a més de les propostes del teixit associatiu del municipi. Les programacions d’Estiu Jove i ‘Refresca’t amb la cultura’ van començar el passat juliol i continuaran duran agost.

La segona part de la programació dirigida a infants, adolescents i joves es va iniciar amb una nova sessió de les “Vesprades d’oci esportiu”, el passat 1 d’agost, i conclourà el dia 27 amb el Xocorock, el festival de música en què actuaran Xavi Sarrià, Maluks, Joe Pask, Suu, Cactus i Santy Mataix.

Al seu torn, la programació d’aquest mes de “Refresca’t amb la cultura” inclou el concert de Besaràbia el dia 5, les exposicions ‘Bocairent i el seu entorn’ en la sala Joan de Joanes i ‘Al color de les danses” (Museu Municipal Antonio Ferri), el servei de bibliopiscina (fins al dia 18), les sessions de cine d’estiu (7 i 14 d’agost), els “Contes a la fresca” (dia 12) i les “Xarrades a la fresca” (del 16 al 18 d’agost). 

A tot això se sumen excursions, concursos i altres activitats com una ‘Pool Party’, a més de mantenir la biblioteca oberta duran tres dies a la setmana, dilluns, dimecres i divendres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *