foradia subscriutegrat

Oliva prepara un protocol per a previndre incendis

El terme municipal registra una mitjana de tres incendis a la setmana, el que impulsa aquesta iniciativa

Les altes temperatures estan causant incendis en molts punts del mapa. En les comarques centrals, Oliva registra una mitjana de tres incendis per setmana i és per aquest motiu que des de l’Ajuntament del municipi ja estan redactant un protocol de prevenció amb la col·laboració de la Policia Local i els Serveis Tècnics Municipals.

El pla preventiu consistirà en la identificació de totes aquelles parcel·les insalubres i sense cap tipus de manteniment que urgeix netejar mitjançant la incoació de les corresponents ordres d’execució, amb caràcter immediat. En un primer estadi se centrarà a les faixes perimetrals del sòl classificat com a urbà, fent-se extensiu a la resta del terme municipal. 

A més a més, s’intensificarà la vigilància per a controlar actuacions que infringeixen la normativa per l’ús del foc, així com la detecció primerenca de columnes de fum i prompta resposta front a l’emergència. De manera paral·lela els Cossos i Forces de Seguretat treballen per a identificar conductes sospitoses i determinar possibles responsables.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *