foradia pressupostparticipatiualcoi

Bocairent celebra la tercera edició del Xocorock

Tindrà lloc el dissabte 27 d'agost al parc de la Derrota, i està dins de la programació d'Estiu Jove

El dissabte 27 d’agost, Bocairent celebrarà la tercera edició del festival musical Xocorock, una cita que està dins de la programació d’Estiu Jove, i en la qual es podrà gaudir d’actuacions com la de Joe Pask, Maluks, Suu, Cactus, Xavi Sarrià i el Dj Santy Mataix. Totes elles es duran a terme al parc de la Derrota, a partir de les 19:30h, fins a la 1:00h.

Les entrades podran adquirir-se a través de les xarxes socials del Xocorock o el dissabte de forma presencial al recinte. A més, els que reserven les seues entrades abans del dia 24 podran incloure entrepà i beguda per a sopar. Aquesta iniciativa s’ha fet amb l’objectiu de facilitar el fet de poder gaudir de tot el festival al complet.

Per la seua part, la regidora d’Adolescència i Joventut de Bocairent, Begoña Perigüell, ha destacat que: “El Xocorock va fent-se un lloc al calendari musical de l’estiu valencià”, i ha comentat que: “La tercera edició del festival ofereix qualitat i diversitat”. La regidora ha convidat a tota la gent del municipi, i al veïnat d’altres municipis a assistir a aquesta cita musical.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *