foradia mediambient

146.000 per a incentivar la creació de microempreses en Alcoi

Els sol·licitants podran optar a ajudes de fins a 6.000 euros. Aquells negocis que localitzen la seua activitat al Centre o Batoi tindran especial atenció

La regidoria d’Ocupació, Empresa i Formació, destinarà 146.000 euros per a incentivar la creació i localització de microempreses, dins de la novena convocatòria de les ajudes Inici@. El màxim que podran obtenir els sol·licitants seran 6.000 euros.

Per a aquesta ajuda es podran presentar aquelles microempreses de nova creació o generades per transmissió de negoci, domiciliades en el terme municipal d’Alcoi, amb una xifra de negoci inferior als dos milions d’euros, i amb un màxim de 10 treballadors. Les microempreses hauran d’estar constituïdes entre l’1 d’octubre de 2021, i el 31 de setembre de 2022. Les sol·licituds podran presentar-se fins al dia 7 d’octubre d’aquest any.

Aquesta és la novena edició de les ajudes Inici@, i des d’eixe moment s’ha destinat més d’un milió d’euros a la creació de microempreses. Alberto Belda, regidor d’Ocupació ha declarat que: “Com ens demostra l’experiència d’aquests anys, les ajudes Inici@ són una eina molt útil per a fomentar la dinamització econòmica de la ciutat, al mateix temps que contribueixen a donar suport a la cultura emprenedora i l’autoocupació i que completen accions encaminades a fomentar l’emprenedoria com són el programa Idea’t o Activa Àgora”.

Rebran fins a 2.000 euros les despeses incorregudes per a les empreses relacionades amb la posada en marxa i inici de l’activitat empresarial. A més, es podran sol·licitar 1.000 euros addicionals per a afrontar despeses i inversions en obres de condicionament i reforma de locals comercials situats en planta baixa. En eixe cas, el límit podria arribar fins als 4.000 euros, si l’activitat empresarial està al Centre o a Batoi.

Aquestes ajudes es concediran en règim de concurrència competitiva, i els interessats podran accedir a les bases a través d’aquest enllaç.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *