foradia pressupostparticipatiualcoi

Ja es pot renovar el carnet d’abonat a les instal·lacions esportives municipals

Des de l'1 de setembre es pot realitzar aquest tràmit a les oficines del Centre d'Esports, mantenint els preus de la temporada anterior, i amb la continuïtat de la modalitat d'equip que ha donat molt bons resultats

S’inicia un nou curs, i amb ell també la temporada esportiva 22/23 d’Alcoi, i per això, des del dia 1 de setembre ja es pot renovar o tramitar el carnet d’abonat a les instal·lacions esportives municipals.

Els preus i les modalitats es mantenen respecte a la temporada anterior on es van introduir com a novetat la quota d’equip. Aquesta modalitat ha suposat un important estalvi per esportista, i es podia complementar amb un abonament suplementari per a ampliar els serveis i equiparar-los al del carnet individual.

Alberto Belda, regidor d’Esports ha explicat que: “És important destacar que des de fa anys mantenim les mateixes quotes, és a dir, hem congelat els preus i no només això, hem canviat la forma del pagament dels equips el que fa que inclús paguen menys de forma individual a pesar de la pujada de l’IPC i dels preus de l’energia i els materials, considerem que la ciutadania ha de poder continuar practicant esport sense haver de pagar més”.

Aquest carnet és gratis per als menors de 18 anys, i es mantenen també els descomptes per als col·lectius. La manera de pagar la quota a la qual es refereix el regidor, és la quota única per equip, per a poder gaudir de les instal·lacions als entrenaments i a les competicions. La quantitat varia depenent de la modalitat, de la qual forma es propicia una major agilitat en el tràmit a les entitats, clubs, i esportistes, però també al Centre d’Esports. Aquest carnet és conegut col·loquialment com a ‘carnet del Poli’. La nova forma de liquidació es va consensuar amb els col·lectius i entitats implicades, i la resposta ha sigut molt satisfactòria, aconseguint que tots els equips estiguen al corrent del seu pagament, una cosa que era “impensable” fa uns anys, segons assenyala el consistori.

En la temporada 21/22 es van tramitar 95 quotes d’equip de futbol, futbol sala, bàsquet, hoquei i rugbi.

Totes aquelles persones que tinguen carnet podran gaudir d’una sèrie d’avantatges durant la temporada esportiva com l’accés mitjançant presentació del carnet d’abonat a les instal·lacions municipals que tinguen establit preu públic, la utilització de la pista d’atletisme, sala d’arts marcials, sala multiús, galeria de tir amb arc, rocòdrom, pistes esportives, camps de futbol i pavellons municipals, sempre que els usuaris siguen membres d’algun club o entitat i que participen en competicions de caràcter oficial; la reducció del preu en determinades instal·lacions com les pistes de tenis, d’esquaix, pàdel, o la sala de musculació. La gratuïtat en la matrícula per a l’alta d’abonat a les instal·lacions de l’Eduardo Latorre, així com la reducció de la quota en determinats preus públics d’aquest Complex Esportiu, i també es poden utilitzar vestuaris i dutxes.

A més, amb el carnet es podran aconseguir descomptes en diferents establiments de la ciutat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *