foradia subscriutegrat

La delegada del Govern espera tindre durant setembre una valoració dels danys provocats per l’incendi de la Vall d’Ebo

Pilar Bernabé s'ha reunit a Pego amb alguns dels alcaldes dels municipis que es van veure afectats pel foc i així poder continuar traçant línies de treball

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha visitat Pego per tal de reunir-se amb els alcaldes d’alguns dels municipis que es van veure afectats a l’incendi de la Vall d’Ebo. En aquest encontre Bernabé s’ha compromés a què en setembre ja estiga una valoració dels danys causats en l’incendi. Segons la delegada “l’objectiu és enviar-li’l com més prompte millor al Ministeri de Política Territorial”, i per això ha incidit en el fet que “treballarem de la mà amb els Ajuntaments dels municipis afectats. Cadascun d’ells ens presentarà els diferents projectes de rehabilitació que hagen de fer en tota classe d’infraestructures afectades de titularitat municipal”.

Nory Jiménez, alcaldessa de la Vall d’Ebo, ha comentat que: “Hi ha molta faena per davant perquè volem que aquest mes es puga tindre una valoració”, i ha confirmat que ja està operativa l’oficina d’atenció als afectats per l’incendi: “Ja han vingut alguns veïns per a informar-se”.

Per la seua part, l’alcalde pegolí, Enrique Moll, ha agraït “el treball coordinat en totes les administracions, tant estatals com provincials, que s’estan bolcant en la recuperació de l’incendi. Esperem que les ajudes que ens han explicat que arribaran, ho facen de manera coordinada i a temps”.

Després de la reunió, Pilar Bernabé ha aprofitat la seua visita a Pego, i ha anat a alguns dels establiments de la localitat per tal d’adquirir productes típics com el figatell i els embotits.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *