foradia subscriutegrat

Alcoi acull el XIV Encontre d’Ensenyants de les comarques de l’Alcoià i El Comtat

Aquestes jornades se celebraran en les vesprades del 27, 29 de setembre, i 6 d'octubre, i consistiran en un curs de formació per a docents, que estarà certificat amb 10h pel CEFIRE d'Alcoi

El XIV Encontre d’Ensenyament de les comarques de l’Alcoià i El Comtat se celebrarà en Alcoi en les vesprades del 27, 29 de setembre i 6 d’octubre. Aquest serà un curs de formació per a docents, que comptarà amb un certificat de 10 hores pel CEFIRE d’Alcoi, i que tindrà com a títol ‘Escoles Vives: experiències innovadores’.

El curs es presentarà en dos modalitats: a distància (per videoconferència), o presencialment, a la sala d’actes del Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant (edifici de la Cambra de Comerç).

L’horari de les jornades serà de 17 a 20h, i en elles participaran ponents de diversos centres educatius del territori valencià. La inscripció està oberta i és gratuïta per a qualsevol docent que vulga assistir i o connectar-se. La matrícula es podrà fer fins al dia 25 de setembre, en aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *