foradia ivace

Els esportistes no professionals d’Alcoi es podran beneficiar d’una nova convocatòria de beques

En aquesta edició hi haurà una partida de 14.000 euros, una quantitat que s'ha multiplicat per quatre des de 2011. El termini per a presentar-se finalitzarà el dia 9 de novembre

L’Ajuntament d’Alcoi ha publicat les bases per a les beques als esportistes no professionals. Enguany aquesta partida comptarà amb un pressupost de 14.000 euros per a esportistes de la ciutat no professionals, que han d’acreditar una qualitat inicial i una especial dedicació a l’activitat esportiva, i auguren una projecció immediata o futura per a l’esport.

Segons expliquen les bases, l’import mínim de les beques serà de 300 euros, i d’un màxim de 2.000. El nombre de beques que es concediran no serà superior a vint, i vindrà determinat per la classificació d’acord amb la puntuació obtinguda pels aspirants que hagen superat el mínim exigit, i fins a esgotar el pressupost.

Des de l’Ajuntament volen destacar que aquesta partida ha anat augmentant als darrers anys “permetent així que més esportistes de la ciutat puguen aconseguir la beca, passant de 3.250 euros en 2011 a 14.000 en l’actualitat, s’ha multiplicat per quatre”.

Per la seua part, el regidor d’Esports Alberto Belda, destaca que: “Són esportistes de diferents modalitats, és cert que no són esports majoritaris, però amb el seu esforç i el treball dels clubs s’estan aconseguint molt bons resultats. Es tracta d’ajudes que van dirigides a aquells esportistes que, sense ser professionals, tenen unes despeses per a mantenir un nivell competitiu en acudir a campionats autonòmics o nacionals. La finalitat d’aquesta línia d’ajudes és que l’Ajuntament faça costat als esportistes de la ciutat que estan competint, perquè disposen de millors condicions de progressar i aconseguir les seues metes”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *