foradia barnasants

Dos nous autobusos elèctrics a Alcoi gràcies als Fons Europeus

Ara mateix està en marxa el procés d'adjudicació, al qual s'han presentat 7 empreses

L’Ajuntament d’Alcoi incorporarà dos autobusos elèctrics a la seua flota de transport públic urbà gràcies al programa d’ajudes a municipis per a la implantació de zones de baixes emissions i transformació digital i sostenible del transport urbà, dins del marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Ara mateix està en marxa el procés d’adjudicació per part del personal tècnic del consistori. L’import base de licitació és d’1.258.400 euros i s’han presentat 7 empreses. Quan estiga adjudicada hi haurà un termini de 40 setmanes per al seu subministrament.

Segons el plec de condicions, els vehicles seran de propulsió elèctrica, disposant com a única font de propulsió l’energia elèctrica emmagatzemada en les seues bateries, que hauran de servir per a la prestació diària del servei. És a dir, es carregarà durant la nit a les actuals instal·lacions del servei de transport públic, disposant-se d’un temps màxim de 5 hores per a la càrrega total.

Els dos vehicles s’utilitzaran en la línia 3, ja que és la que major volum de viatgers transporta, i, per tant, s’aconsegueix major repercussió de reducció de contaminants per viatger i quilòmetre recorregut respecte al volum total del servei.

Font: Redaccio./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *