foradia barnasants

Els murers i mureres decideixen projectes per al 2023 gràcies als Pressupostos Participatius

Muro d'Alcoi ha celebrat la setena edició de Pressupostos Participatius. Enguany hi ha una partida de 70.000 euros per a poder dur a terme aquests projectes

L’Ajuntament de Muro d’Alcoi ha finalitzat la setena edició dels Pressupostos Participatius, ja que ha ja finalitzat la seua fase de votació i ja es coneixen les propostes que es duran a terme durant 2023. Enguany s’han posat 70.000 euros a l’abast de tots els murers i mureres majors de 17 anys.

En aquesta setena edició s’han comptabilitzat 265 vots que s’han pogut fer de forma telemàtica i presencial. Kike Pascual, regidor de Participació Ciutadana, ha comentat que: “Estem contents del seguiment de la gent d’aquestes Pressupostos Participatius, pensem que cada vegada es coneixen més i impliquen a més sectors de la població, degut al seu caràcter vinculant i de democràcia de futur”.

Les propostes més votades han sigut: la rehabilitació de la façana de l’antiga estació, la creació d’una plataforma per a retirar entrades i poder apuntar-se a qualsevol activitat municipal, xarxa wifi gratis en diverses zones del poble, parcs per als menuts o millorar els que ja hi ha, repintar, posar llum i una paperera interior al llavador de Sant Roc; una escala de fusta de tres esglaons amples per a poder pujar i baixar la graderia del trinquet, i coixins d’espuma per a asseure’s a la graderia del trinquet.

“Des de la Regidoria de Participació Ciutadana volem donar les gràcies a totes i tots els veïns participants, animant-los a mantenir eixe esperit transformador de la societat i convidar-los a continuar participant en pròximes edicions per a fer de Muro un poble millor”, ha manifestat Pascual.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *