foradia mediambient

El Gabinet de Normalització Lingüística obri el termini de matriculació per als cursos de valencià 2023

Aquests s'impartiran en diferents centres educatius d'Alcoi depenent dels nivells de cada assistent. La matrícula i el pagament es farà en línia a través del web del Gabinet des del dia 1 al 22 de desembre

Des del Gabinet Municipal de Normalització Lingüística d’Alcoi ja comencen a preparar els cursos de valencià per a l’any 2023, i per això des del dia 1 al 22 de desembre els interessats podran fer la seua matrícula (i el pagament de 30,75 euros), a través del web del Gabinet. La realització de tots els cursos està subjecta al nombre total de matriculats, i una vegada formalitzada, no es podran fer canvis de curs ni de nivell.

Per a fer el pagament de la matrícula es podrà fer accedint mitjançant el Sistema CLAVE o amb un Certificat Digital (l’Ajuntament admet els sistemes de firma electrònica següents, reconeguts per la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alcoi, que són els emesos pels prestadors de serveis de certificació següents: DNI electrònic, CERES-FNMT, i Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana). Una vegada fet el pagament s’enviarà un correu electrònic al Gabinet de Valencià per a acabar de formalitzar la matrícula del curs de valencià. En aquest correu s’haurà d’adjuntar la fitxa d’inscripció omplida i escanejada, còpia escanejada del títol de valencià del nivell anterior al que es vol matricular, i una còpia del rebut de pagament de la matrícula del curs. Una vegada revisada la documentació, des del Gabinet revisaran la documentació i es confirmarà la matrícula del curs sol·licitat.

A més, recorden que les places són limitades, per la qual cosa, l’acceptació del pagament i de la documentació es farà per ordre d’entrada en el sistema informàtic de l’Ajuntament d’Alcoi.

El nivell B1 s’impartirà a l’IES Pare Vitòria en horari de 15:30 a 17:30 el dimarts i dijous, i es començarà el dia 10 de gener i finalitzarà el 25 de maig. El nivell B2 tindrà lloc a l’IES Andreu Sempere, en horari de 16 a 18h els dimarts i dijous des del dia 10 de gener fins al 25 de maig. El nivell C1, també a l’IES Pare Vitòria es farà els dilluns i dimecres des de les 18 a les 20h, i començarà el dia 9 de gener, finalitzant el dia 24 de maig, i també al Col·legi Salesians Joan XXIII, en horari de 17:15 a 19:15 hores el dimarts i dijous, des del 10 de gener al 25 de maig. Finalment, el nivell C2, es realitzarà a l’IES Andreu Sempere en horari de 18 a 20h el dimarts i dijous, i començarà el dia 10 de gener i finalitzarà el 25 de maig.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *