foradia subscriutegrat

Ròtova commemora l’any Fuster amb una exposició sobre l’escriptor

'Joan Fuster: una vida il·lustrada' es podrà visitar des del 23 de desembre al 5 de gener al saló de plens de l'Ajuntament de la localitat

Amb motiu de l’Any Fuster, Ròtova ha preparat una exposició sobre la figura de l’escriptor de Sueca. Aquest va ser un autor rellevant per a la cultura valenciana, i en la mostra ‘Joan Fuster: una vida il·lustrada’, els visitants podran conéixer millor la seua figura.

El públic podrà visitar-la des del dia 23 de desembre fins al 5 de gener al Saló de plens de l’Ajuntament de Ròtova (a la segona planta), en horari de matí i vesprada. Durant l’exposició es projectarà també un breu documental.

En la mostra es fa un recorregut cronològic per la vida i obra de l’assagista gràcies a catorze panells expositius elaborats a partir de diversos documents del seu fons com textos manuscrits, articles de premsa, notes de treball i fitxes de lectura, cobertes de primeres edicions dels llibres que va publicar, etc., amb una atenció especial al seu fitxer fotogràfic, que permet il·lustrar l’existència d’una personalitat tan observada, retratada i fotografiada.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *