foradia elgrat

El tren del Tirisiti torna aquest Nadal

Des del 23 de desembre fins al 28 aquest trenet amb temàtica del nadal alcoià, recorrerà diversos punts de la ciutat

L’any passat Alcoi va incloure una novetat a les seues atraccions nadalenques, el trenet del Tirisiti, i ara, després de la bona acollida que va tindre, l’Ajuntament d’Alcoi ha decidit tornar a dur a terme aquesta iniciativa.

Des del dia 23 al 28 de desembre aquest trenet decorat amb elements de Tirisiti recorrerà diversos punts de la ciutat. L’eixida serà al carrer Sant Llorenç 2, i anirà per a l’Avinguda País Valencià, pel pont de Maria Cristina, el carrer Els Alçamora, pont de Sant Roc, Alameda Camilo Sesto, Pont de Sant Jordi, Sant Tomàs, i per la plaça d’Espanya tornarà al punt d’eixida, en Sant Llorenç. Tot aquest viatge tindrà una durada de 30 minuts i el primer trajecte començarà a les 10:30h, fins a les 14, i a la vesprada des de les 17 a les 19:30h. El preu de l’entrada serà de 3 euros i es poden adquirir en ticketalcoi. Cada persona podrà aconseguir fins a un màxim de 4 entrades.

Enguany hi haurà una novetat en aquesta atracció, i és que, el personatge de Tirisiti pren vida i contarà la seua història en tres punts del recorregut: la plaça Pintor Gisbert, prop del Centre Comercial Alzamora, i en El Teix.

La regidora de Festes, Carolina Ortiz, ha assenyalat que: “Aquesta és una iniciativa pensada per a la infància, aquest any incorporem un Tirisiti en carn i os que contarà la seua història en tres etapes del recorregut. Anime a tota la ciutadania a comprar ja les entrades per a poder gaudir de la iniciativa”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *