foradia pressupostparticipatiualcoi

Otos renova la seua senyalització turística

En aquesta localitat de la Vall d'Albaida tenen dos grans atractius culturals. Per una banda, la ruta de rellotges de sol, i per altra l'exposició permanent d'Antoni Miró

L’Ajuntament d’Otos ha pogut renovar la senyalització de l’exposició permanent d’Antoni Miró, i de la ruta de rellotges de sol gràcies a una subvenció concedida pel departament de Turisme de la Diputació de València. Segons han explicat des del consistori, amb aquests nous panells, a més de trobar informació, també s’han incorporat uns codis QR per a escanejar amb el mòbil i poder visitar la web de Turisme de l’Ajuntament d’Otos. Allí es trobarà moltíssima més informació sobre la col·lecció permanent i la ruta de rellotges, però a més, també s’han indicat els paratges naturals, i la resta de visites guiades que es fan al municipi, així com els horaris i com s’han de fer les reserves.

Com ja s’ha dit, l’exposició permanent d’Antoni Miró, és un dels atractius turístics d’aquest menut poble de la Vall d’Albaida, i es pot visitar sempre que l’edifici consistorial estiga obert. També es pot veure a la visita guiada de la ruta de rellotges, ja que s’entra a aquest edifici per a veure un d’aquests rellotges que està en aquest espai.

Tots els diumenges de matí, a les 11h, es fan aquestes visites, i per tal d’assistir aquest dia no s’ha de fer reserva. Amb un preu de dos euros per persona, es pot gaudir dels encants culturals d’Otos. En el cas de voler fer alguna de les altres visites s’ha de telefonar a l’Ajuntament per tal de concretar el dia i l’hora.

Font: Belén Rivas./


turistalcoi

Una resposta de Otos renova la seua senyalització turística

  1. Catherine Perelló Scherdel ha dit:

    Vaig visitar a Otos els rellotges de sol i l’exposició de les obres de Antoni Miró en un magnífic Palau. Gran vila a recomenar a tothom. A més els seus vilatans molt amables. Va ser una visita memorable que guardem en el nostre record.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *