foradia pressupostparticipatiualcoi

Juan Vicente Vañó: “Propòsits sempre es fan, el problema és que s’han de complir”

En 'El Poble és Savi' parlem amb Juan Vicente Vañó de Gobelet a Alcoi

“En una tenda com aquestes es nota moltíssim quan arriben aquestes dates. A més a més, s’ha notat que ja no estem en pandèmia, perquè la gent tirava molt de tenda en línia, i ara la gent està tornant a la tenda física”, assegura Juan Vicente Vañó de Gobelet, que destaca que la carta per als Reis Mags sol ser més llarga que la del Pare Noel: “Per als Reis la gent gasta més. Per al Pare Noel també es consumeix, però els regals que es fan són coses més xicotetes, detallets…”.

El seu negoci està especialitzat en jocs de taula, i explica que és el que busca la gent: “Lo bo d’aquest món dels jocs és la diversitat, aleshores s’està venent molt tipus de jocs. Es busquen molt d’estratègia i lògica, però també depén del tipus de persona, i cada joc s’ajusta al que estàs buscant. Hi ha tant per a triar que és molt bo”.

Vañó fa un balanç d’aquest 2022: “La veritat és que s’ha notat una recuperació, i hi ha hagut ajudes per part de l’administració pública, com el Bo Consum, i això ajuda molt. També per exemple, nosaltres tenim joc en tenda, i això s’ha pogut tornar a fer enguany, ja que l’any passat no teníem res”, i ens conta que espera del nou any que comencem: “Propòsits sempre es fan, el problema és que s’han de complir, perquè sempre diem que farem coses, i després… Esperem que fer alguna cosa de cara al dècim aniversari”.

Font: Belén Rivas./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *