foradia barnasants

La Universitat d’Alacant signa el conveni de renovació amb la Fundación Mutua Levante

A més de signar aquest document, les entitats han oferit una roda de premsa explicant les activitats culturals que es duran a terme durant aquests primers sis mesos de 2023

L’auditori de la Fundación Mutua Levante ha sigut l’escenari escollit per a signar el nou conveni de col·laboració entre l’entitat amfitriona, i el Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant. L’acord tindrà una durada de dos anys, i es podrà prorrogar.

En aquest acte han estat presents la vicerectora de Cultura, Esport i Extensió Universitària de la UA, Catalina Illescus; Elena Turrión, vicepresidenta de Fundación Mutua Levante; Larissa Timofeeva, directora del Secretariat d’Extensió Universitària de la UA, i el regidor de Cultura, Raül Llopis.

La vicepresidenta de la Fundación va mostrar la seua satisfacció per poder renovar aquest acord, que té com a objectiu apropar la cultura a la societat més enllà de l’àmbit acadèmic de la universitat. Aquest sentiment va estar compartit per tots els presents que van celebrar la renovació.

Larissa Timofeeva, va ser l’encarregada d’explicar tota la programació que es farà als pròxims mesos a la ciutat d’Alcoi. Les activitats començaran a finals de gener amb una xarrada del cicle ‘Xé quin desastre’, en la qual es parlarà de desastres climàtics de la mà d’Enric Moltó. Per al febrer hi haurà altres activitats com presentacions de llibres, un congrés de l’Escola Valenciana, o una tertúlia sobre un dels llibres d’Isabel-Clara Simó.

Per al mes de març, hi haurà xarrades sobre lingüística, teatre, més conferències sobre el canvi climàtic, i altres tertúlies literàries.

La programació durarà fins al mes de juliol, i a més, des del campus d’Alcoi de la UA, es faran altre tipus d’activitats com cicles de cinema, exposicions itinerants. Timofeeva ha qualificat a tot el que s’ha preparat com una programació “extensa i diversa”.

Finalment, Raül Llopis, ha mostrat la seua satisfacció per la renovació d’aquest acord, i ha afegit que és molt important que la universitat vulga obrir-se a tota la ciutadania, complementant la programació cultural que ja s’ofereix des de la regidoria de Cultura.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *