foradia cdturisme

Activitat el protocol davant les baixes temperatures

Encara que el Centre de Coordinació d'Emergències de la Comunitat Valenciana ha indicat que Alcoi està en nivell groc, des del consistori s'ha decidit actuar per tal d'evitar incidents

Han arribat les baixes temperatures a la ciutat, i, fins i tot, alguns diuen que pot arribar la neu en qualsevol moment, i ja aquest matí, a algunes zones de la ciutat, s’han pogut veure alguns flocs de neu molt xicotets. Des del Centre de Coordinació d’Emergències de la Comunitat Valenciana, s’ha indicat que Alcoi està en nivell groc per baixes temperatures.

A pesar que els riscos d’aquest nivell no actives la preemergència, i que el perill és baix, des de l’Ajuntament d’Alcoi comenten que “els béns i la població vulnerables o en zones exposades als fenòmens meteorològics adversos podrien patir alguns impactes”, i per aquest motiu s’ha decidit activar el protocol corresponent.

Mentre que duren les baixes temperatures s’han suspés les neteges del carrer amb aigua per tal d’evitar que gele, i, per tant, possibles caigudes. També s’ha preparat el dispositiu per a tirar sal en les voreres i calçada.

Cal destacar, que des del dimarts passat, amb l’alerta de forts vents, es va obrir de manera extraordinària l’Alberg de la Creu Roja durant 24 hores per a les persones sense llar. La mesura continuarà mentre s’estiga en alerta per qualsevol circumstància meteorològica.

En aquest enllaç estan les recomanacions que fan des del 112 Emergències de la Comunitat Valenciana.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *