foradia cdturisme

Setmana cultural i premis del certamen artístic dels centres FPA de l’Alcoià i El Comtat

El dia 8 de febrer tindrà lloc l'entrega de guardons dels premis del XIX certamen artístic que du com a lema 'Formació de persones adultes: cuscanelles de sabers'

Entre els dies 6 i 9 de febrer, els centres de Formació de persones adultes de l’Alcoià i El Comtat estaran celebrant la XXXIV Setmana Cultural. Durant aquests dies cada centre té programades activitats en les quals l’alumnat podrà ensenyar allò que sap fer, i compartir sabers i aprenentatges entre les persones de l’escola i totes aquelles que vulguen participar.

A més a més, aprofitant aquesta setmana d’esdeveniments, el dimecres 8 de febrer, a les 17:30h, se celebrarà a Muro d’Alcoi, l’entrega de premis del XIX certamen artístic que reconeix i premia el treball de l’alumnat. Els participants ho poden fer en diferents modalitats que són: pintura i dibuix, fotografia, treballs creatius amb tècniques variades, fang i ceràmica, tall i confecció, treballs amb fils, i microrelats. Les obres exposades, prèviament hauran de valorar-se amb un jurat local, i es podran visitar des del dia 4 al 8 de febrer.

En l’entrega de premis participarà el taller de Teatre de l’FPA Beniassèn, el grup de danses de Cocentaina, i el grup de balls de saló de Muro. Al finalitzar l’acte s’oferirà un berenar per als participants.

L’últim dia d’aquesta setmana cultural tots els FPA de les comarques de l’Alcoià i El Comtat realitzaran una excursió conjunta a Fontanars dels Aforins, Moixent i Montesa, en la qual es visitarà la bodega de la zona, el poblat de la Bastida de les Alcusses, o el castell de Montesa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *