foradia elgrat

Les i els esportistes de Muro reben el seu reconeixement amb els Guardons Esportius

En la vesprada del 3 de febrer la Regidoria de Muro, celebrarà la Gala d'entrega dels Guardons Esportius i de les beques als esportistes menors de 18 anys

El Centre Cultural de Muro serà l’escenari escollit per a celebrar la Gala d’Entrega dels Guardons Esportius i de Beques per a joves esportistes. Amb aquest acte l’Ajuntament de Muro vol recolzar a tots aquells que dediquen la seua vida a l’esport, i en especial als que han destacat durant el 2022. La gala estarà conduïda per Carles Bafi, que segons Kike Pascual, regidor d’Esports, “és un showman”, ja que fa màgia i monòlegs, i ha assenyalat que: “Ens delectarà amb els seus números, així que a més de vindre a donar suport a als esportistes del poble, també pot vindre la gent per a gaudir d’aquest espectacle”.

El primer que es durà a terme en aquest acte serà entregar les beques esportives. Enguany, aquesta dotació econòmica de 500 euros recau en Dídac Sánchez, Ángel Jordà, jugadors d’hoquei, i Xavi Cherro, competidor en BMX i ciclisme de carretera.

Seguidament, es donaran els guardons, que enguany recauran en Víctor Pascual, Carla Reig, Aida Martínez, Hugo Cruz, Juan Francisco Ferreiro, Julia Suc, Jose Soler, Xavi Cherro, Lucía Martínez, i Elies Qin Lloret.

A banda, la Regidoria d’Esports també vol fer valdre la tasca que es fan des de diferents clubs del poble, i per això reconeixeran al Club de Pilota Valenciana Muro, el Club Patí Muro, l’Associació Cultural i d’Oci Set, i el Club d’Atletisme de Muntanya les Llebres.

Font: Belén Rivas./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *