foradia subscriutegrat

Carles Mulet visitarà el Centre Ovidi Montllor

El dimecres 1 de març se celebrarà la presentació del llibre 'Carles Mulet, una temporada al Senat' d'Emma Zafón, que encetarà el cicle de presentacions i conferències organitzades pel Centre Ovidi Montllor

En la vesprada del dimecres 1 de març el Centre Ovidi Montllor celebrarà la presentació del llibre ‘Carles Mulet, una temporada al Senat’, escrit per Emma Zafón. En l’acte estarà present el protagonista d’aquest llibre, i Àlex Cerradelo, secretari municipal a Alcoi de Compromís.

Mulet va nàixer a Cabanes (Plana Alta), i va aplegar a la política des de l’activisme en defensa del territori justament quan planegen sobre la comarca grans projectes d’especulació que poden aplegar a fer malbé tot el model econòmic tradicional i les seues opcions de futur. En 2003 va incorporar-se com a regidor en l’Ajuntament de la seua localitat, on ha estat fins a 2019 i on forma part del govern municipal durant el darrer mandat. En 2015 va començar la seua aventura en el Senat, designat per les Corts Valencianes a proposta de Compromís.

La presentació serà l’encarregada d’encetar el cicle de presentacions i conferències organitzades pel Centre Ovidi Montllor-Acció Cultural del País Valencià anomenat ‘Horitzó País Valencià debat sobre el futur del país’, que té com a objectiu ser un espai de trobada, diàleg, i consens de les forces socials, polítiques i de progrés.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *