foradia subscriutegrat

Els col·legis commemoren el Dia Internacional de la Dona

Alumnat del CEIP Horta Major, CEIP El Romeral, CEIP Miguel Hernández, el Col·legi Santa Ana, CPEE Tomás Llàcer, i alguns dels residents de la residència de gent gran Emilio Sala que han assistit com a convidats, s'han reunit a la 'bandeja', i han reivindicat aquest dia amb balls i amb un manifest

Hui és dia 8 de març, i és dia de reivindicar els drets de les dones, i així ho han fet durant aquest matí l’alumnat dels centres CEIP Horta Major, CEIP El Romeral, CEIP Miguel Hernández, el Col·legi Santa Ana, i CPEE Tomás Llàcer, que han acudit a la plaça d’Espanya per tal de commemorar el Dia Internacional de la Dona. Allí també han estat presents alguns dels residents de la residència de gent gran Emilio Sala.

L’acte s’ha iniciat amb diferents balls que ha preparat Kayfra amb cançons que defensen la igualtat entre homes i dones. Seguidament, representants dels centres assistents han llegit un manifest, acompanyats per l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, la regidora d’Igualtat, Aranza de Gracia, i el regidor d’Educació, Jordi Silvestre. Tots ells han agraït la participació dels xiquets i xiquetes assistents per participar activament en aquesta lluita, i han convidat a tots a participar en la manifestació que se celebrarà durant aquesta vesprada.

L’acte començarà a les 18:30h des del parc de Cervantes, i anirà des de País Valencià fins a la plaça d’Espanya, on els assistents podran veure una performance a càrrec de l’Escola Municipal de Teatre. A continuació, el col·lectiu 8M llegirà el manifest, i la jornada finalitzarà amb una sessió d’Alesa DJ.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *