foradia subscriutegrat

El Partidor celebra les seues festes en l’últim cap de setmana de març

Des del dijous 23 al dissabte 25, el barri tindrà una àmplia programació d'activitats dirigides a totes les edats

Un any més el barri de El Partidor celebra les seues festes. Enguany es duran a terme entre els dies 23 i 25 de març. Per a l’ocasió s’ha preparat una àmplia programació amb activitats dirigides a tots els públics.

El primer dia, el 23, a les 19h, es durà a terme la plantà de la falla, s’engalanarà el barri, i es descobrirà el cartell de les festes. Per a finalitzar aquest dia es farà un soparet de faixa a les 21h. Per al divendres 24 la música serà la protagonista amb el concert de Swing 26, a les 20:30h, i seguidament a les 22h, serà el torn de Jam Barrial. Les activitats es duran a terme a l’Ateneu El Panical.

El dia gran serà el dissabte 25 de març, i és que, la programació s’iniciarà des de bé matí, concretament a les 9:30h amb una despertà amb dolçaines i tabals, oferida pel grup La Cordeta. A continuació es farà una xocolatada i bunyolà, que donarà pas a un encontre de pintors. Els més menuts podran gaudir de la pintura amb un taller de dibuix infantil a les 11h. Papallona Teatre amenitzarà el matí, amb contacontes participatius, que començaran a les 12h.

Per a dinar es farà una paella comunitària, i ja per a la vesprada es realitzarà un concert amb els grups ‘The Pajos’ i ‘Desustancia’. A les 21:30h es farà un soparot, i la festa continuarà amb una batucada, la crema de la falla, i finalment, un concert de ‘Suite Rumba’ i Dj Kanuto.

Totes les activitats del dia 25 es duran a terme al solar ubicat al carrer Sant Rafel.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *