foradia subscriutegrat

Licitada la rehabilitació de l’edifici municipal al carrer Sant Maure

Per a aquesta obra es compta amb un pressupost inicial de 390.383 euros, cofinançats al 50% per la Unió Europea, i en un 10,96% per la Generalitat Valenciana. Aquests habitatges es cediran en règim de lloguer social

L’Ajuntament d’Alcoi ha licitat la rehabilitació de l’edifici número 13 del carrer Sant Maure. La intenció és cedir-lo en règim de lloguer social a col·lectius amb dificultat d’accés a l’habitatge. El pressupost de les obres és de 390.383 euros, que estaran cofinançats al 50% pel Fons Europeu, i per una ajuda de 42.788 euros que va donar la Generalitat Valenciana. La resta, un 39,04% de l’import, serà finançat per les arques municipals.

Maria Baca, regidora d’Habitatge, ha detallat que: “Aquesta actuació pertany a una de les línies de l’EDUSI-Alcoidemà, centrada en la regeneració física i social mitjançant la rehabilitació d’habitatges municipals. Principalment, la idea és oferir-les en règim de lloguer a col·lectius amb més dificultat d’accés a l’habitatge, sobretot les persones joves i les persones majors de 65 anys”.

El termini per a fer les obres s’espera que siga de nou mesos, des de la data de la signatura de l’acta de replanteig, i durant aquest temps s’instal·larà un ascensor, es redistribuirà l’interior de l’edifici per a la configuració dels nous habitatges, i dels espais comuns, i també s’escometran millores de l’envolupant tèrmica de l’edifici amb la consegüent millora del confort i reducció del consum energètic. A més a més, s’intervindrà en determinades estructures horitzontals per a permetre el compliment de la normativa vigent relativa a accessibilitat, es preservarà la façana principal i es repararà i adequarà la façana posterior.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *