foradia subscriutegrat

Alberto Vidal presenta a Alcoi ‘Jordi ja no vol dir-se Jordi’

Des de Reclam Editorial s'ha apostat per la pedagogia sistèmica amb el llançament d'aquest nou llibre de l'escriptor alcoià

L’escriptor alcoià, Alberto Vidal ha decidit aprofundir en un dels camps de l’educació més significatius, la pedagogia sistemàtica. Aquest és un ensenyament que s’integra de manera natural, de pares a fills, i que, a la vegada, aquests fills traslladaran als seus fills, és a dir, que s’anirà traslladant de manera vertical dins d’una família, Fruit d’aquesta educació, i de la seua experiència com a docent i pare, l’autor ha presentat el llibre ‘Jordi ja no vol dir-se Jordi’, un nou àlbum il·lustrat de Reclam Editorial, en el qual es reflecteix la història d’un personatge molt marcat per la manera d’entendre l’educació que s’ha transmés a la seua família des de fa generacions.

La història està dirigida a menuts i majors, i cadascú podrà veure una mostra dels mandats familiars, unes vegades conscients i altres inconscients, que marquen el nostre guió de vida, i com és d’important adonar-se d’eixes situacions per a obtenir els permisos pertinents. “L’amor sempre flueix cap avall. La millor forma de tornar l’amor rebut dels nostres pares és bolcant eixe amor en els nostres fills”, expliquen des de Reclam, i tal com diu Vidal: “La linealitat és bona fins a cert punt. Cal que hi haja més gestos de rebel·lia, creativitat i imaginació per part dels més menuts perquè l’educació a casa es desenvolupe amb el pas del temps”. Vidal, a més, confirma que aquest llibre està pensat per a llegir en família i, d’aquesta manera, tindre diverses interpretacions: “Per als xiquets i xiquetes, segurament, el protagonista serà Jordi. Un personatge amb el qual es poden identificar. Però, d’altra banda, per als pares, el protagonista serà el pare de Jordi, una persona preocupada per complir les expectatives del seu pare -l’avi de Jordi- en l’educació del seu net. Una cosa que moltes persones han hagut de viure en la seua pell”.

La presentació d’aquest llibre tindrà lloc el dijous 23 de març, a les 19h, a l’Espai Àgora d’Alcoi, i allí estaran presents, l’autor del llibre, Alberto Vidal, i també el regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Alcoi, Jordi Silvestre.

Font: Redacció./


Una resposta de Alberto Vidal presenta a Alcoi ‘Jordi ja no vol dir-se Jordi’

  1. ARBRE Agulló i Guerra ha dit:

    Deconstruir-se per tornar a construir-se. A mi en van posar Jorge , canvi a Jordi en democràcia, canvi a Arbre 2017, soc profundament antimilitarista, pacifista, en contra de les guerras religioses i vaig al cementari d’Alcoi i veig un anomenat Sant matant moros amb fletges als seus cossos des de un caball pujat.
    AIXÒ ÉS REAL NO LITERATURA.

    ARBRE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *