foradia subscriutegrat

El 13 d’abril serà el Dia del Llibre a Alcoi

Les llibreries col·laboradores ofereixen un 10% de descompte en la compra de llibres, i a més, s'obsequiarà la clientela amb l'obra 'Alcoi inèdit (1940-1980)

Alcoi estarà celebrant el Dia del Llibre durant el 13 d’abril. Durant tot aquest dia les llibreries col·laboradores oferiran un 10% de descompte en la compra de llibres, i a més, es donarà de regal l’obra ‘Alcoi inèdit (1940-1980), un llibre editat per l’Ajuntament d’Alcoi, concretament per l’Arxiu Municipal amb la col·laboració amb el metge Jorge Juan Tomas i la seua col·lecció gràfica.

En l’obra es poden veure fotografies, però a causa de la gran quantitat que hi ha, des del Departament de Cultura i la Xarxa de Biblioteques Municipals es va pensar en distribuir-les en dos volums, publicar-les en la col·lecció ‘Arxius de la Fototeca’, i aprofitar la distribució del Dia del Llibre, per garantir la seua difusió.

El primer volum es va publicar en 2020, amb imatges entre 1863 i 1939, però la pandèmia va haver de pausar el projecte. Ara s’ha représ amb aquest segon volum, que inclou les fotografies entre 1940 i 1980.

Amb totes aquestes imatges es permet a la ciutadania recuperar un patrimoni visual fins ara poc conegut, i poder observar com a anat canviant Alcoi al llarg del temps.

Les llibreries col·laboradores que oferiran el 10% de descompte, i aquest recull de fotografies són: Bretón, Cosmos, Detroit, Llorens, Natura, Pascual, Plantallibres, Quaderns, Santonja i Tinta.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *