foradia pressupostparticipatiualcoi

Balls, cercaviles, exhibicions i bon ambient a la VII edició de la Fira Andalusa

Com sempre, se celebrarà al recinte de les aules verdes els dies 12, 13 i 14 de maig, un mes abans del que és habitual per tal d'evitar les altes temperatures

Durant el cap de setmana del 12, 13 i 14 de maig Alcoi gaudirà un any més de la Fira Andalusa. Aquesta setena edició s’ha avançat a les dates habituals per tal d’evitar les altes temperatures.

A les 12h del divendres 12 de maig s’obrirà el recinte, però fins a la vesprada no es farà la inauguració oficial. Seguidament, hi haurà una exhibició d’equitació a càrrec de l’Escola Peluca, o una actuació flamenca de Rocío Luna i el Grupo Cuadro Ballet Flamenco LO FERRO. També hi haurà zona de tallers infantils i passejos en burreta.

En la jornada del dissabte el recinte obrirà les seues portes a partir de les 10h, i tornarem a gaudir d’una nova exhibició de cavalls a càrrec del Centre d’Alcocer. A la vesprada hi haurà “tardeo”, i actuacions de la mà de Danses Al-Azraq, Centre de dansa Maite Ponsoda, el Centre de dansa Inma Cortés, i de la Casa d’Andalusia d’Alcoi. Després actuaran Las Doya i Dairén Jiménez.

El diumenge tornarà a obrir la fira a les 10 del matí, per fins a les 12h no tindrem la primera actuació, que serà la d’Álvaro Guarnido amb l’espectacle Sabor de Flamenc. Per a dinar es faran paelles populars, que s’hauran de reservar, i com la resta de dies, continuaran els passejos en burreta i les activitats infantils perquè tota la família puga gaudir d’aquesta Fira Andalusa.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *