foradia subscriutegrat

Nova edició dels pressupostos participatius de la infància

En total enguany participaran cinc centres educatius alcoians i el Consell Local de al Infància i Adolescència

Un any més s’ha volgut comptar amb l’opinió de la infància per a decidir un percentatge del pressupost municipal. Per això, l’Ajuntament d’Alcoi ha iniciat ja les sessions dels Pressupostos Participatius Infància. En aquesta edició participaran el CEIP Horta Major, José Arnauda, Sant Roc, Salesians de Juan XXIII, i el Centre d’Educació Especial Tomàs Llàcer. També participarà el Consell Local de la Infància i Adolescència (CLIA).

A les sessions es treballarà que és la participació, què són els pressupostos municipals, que tipus de propostes poden fer se’ls animarà a fer treball de camp, investigant sobre què millorar de la nostra ciutat i el tipus d’activitats que els agradaria realitzar.

Enguany se celebrarà ja la setena edició dels Pressupostos Participatius Infància, i s’ha previst un pressupost total de 25.000 euros. El sistema és igual que els pressupostos participatius dels adults, és a dir, que es destina una part per a inversió (20.000 euros) i una altra per a despesa corrent (5.000 euros).

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *