foradia subscriutegrat

Comença la inscripció per a l’Escola Municipal d’Estiu

El termini per a fer la inscripció gratuïta finalitzarà el dia 24 de maig. Aquestes activitats estaran dirigides als xiquets i xiquetes entre els 3 i els 16 anys

L’Ajuntament d’Alcoi ha anunciat que ja ha començat el termini per a fer la inscripció gratuïta per a l’Escola Municipal d’Estiu 2023, i que es podrà fer fins al dia 24 de maig a través d’aquest enllaç, o telefonant al 96 553 71 15. La presentació de la documentació requerida s’haurà de fer de 9 a 14h en la Unitat d’Igualtat, al carrer Sant Doménec 5. Les places són limitades i baremades per ordre d’entrada.

L’Escola és una iniciativa organitzada per la Regidoria de Polítiques Inclusives, Igualtat, Infància i Adolescència de l’Ajuntament d’Alcoi, i és finançada pel Ministeri d’Igualtat. Els participants podran gaudir d’aquestes activitats des del dia 26 de juny fins a l’1 de setembre (els dos inclosos), de dilluns a divendres des de les 8:30h fins a les 14:30h.

Es podran beneficiar d’aquesta escola d’estiu l’alumnat empadronat a la ciutat, i faran activitats al Parc Natural de la Font Roja, i en la Piscina Municipal José Trenzano.

Les famílies podran inscriure als menors un màxim de tres quinzenes, a més de la setmana que abasta del 26 al 30 de juny. Les quinzenes del mes de juliol seran del 3 al 14 i del 17 al 31 de juliol, mentre que les del mes d’agost aniran de l’1 al 14 i del 16 d’agost a l’1 de setembre.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *