foradia subscriutegrat

La Mesa de Delictes d’Odi es reunirà trimestralment

En l'última reunió també s'ha acordat que es faran campanyes de sensibilització de manera conjunta amb entitats i col·lectius alcoians, i a més a més, s'incidirà en la formació dels agents de la Policia Local

Durant aquesta setmana s’ha dut a terme una nova reunió de la Mesa de Delictes d’Odi, per tal d’acordar alguns temes que estaven pendents.

Allí es va acordar establir un calendari de reunions cada tres mesos, i es va marcar com a objectiu integrar al màxim d’entitats i col·lectius de la ciutat i departaments per a poder treballar en la lluita contra els diferents tipus delictes d’odi.

També es va tractar que es treballarà conjuntament amb els col·lectius que conformen la taula en la campanya de difusió contra els delictes d’odi, amb l’objectiu de sensibilitzar a través del departament d’Igualtat i dels diferents col·lectius a la població, incidint en els centres educatius.

Un altre dels punts d’aquesta reunió va ser l’elaboració d’uns estatuts que s’aniran ampliant amb les aportacions dels col·lectius que vagen incorporant-se a la mesa.

De cara a les eleccions d’aquest diumenge, també es va deixar clar que independentment del partit que governe, tots tenen el compromís de garantir la continuïtat d’aquest òrgan.

Finalment, es va decidir que s’ampliarà la formació a tot el cos de la Policia Local perquè qualsevol agent estiga capacitat per a oferir suport a les víctimes d’aquests delictes. A més, s’implantarà durant tot l’any un protocol sobre violència en l’oci nocturn, que va començar a funcionar durant les festes de Moros i Cristians.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *